Bílej vrah
Anotace: je to prostě o drogách
Nevinná barva,
nevinnej stav
proudí tvým tělem-
sleduj ten dav...
Tohle ti prej neublíží-
to jsou kecy-nevěř jim!
Zrádnej konec už se blíží,
teď ti pomoct neumim...
Byl tvoje láska-
teď je tvůj vrah,
byl tvoje kráska-
ty nemáš strach?
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)