četla jsem ji už? či jen myslela...? mluvím mi to z duše... mám brát vážně já tebe? ty má malá milá zrrrzavá zrrrzo...:) vzala jsi za srdce ted ty me... o te hloubce te ujistuji, o tvé hloubce te ujistuji... chtela bych umet naslouchat jako ty.. mám v sobě moc slov, ale nenacházím cestu jak je říct... a básně jsou pak jen němé výkřiky.
27.05.2008 20:50:00 | Dilla
Moc fajn veršíky.Líbí se mi.Skoro mně mrzí,že já už takové nesvedu:-).
26.05.2008 23:13:00 | litisabusus
Moc fajn veršíky.Líbí se mi.Skoro mně mrzí,že já už takové nesvedu:-).
26.05.2008 23:13:00 | litisabusus