...a jistěže jsem ráda byla,
vždyť nestává se každým dnem,
že se člověk jen tak potká
s živým BÁSNÍKEM!
S lidičkami, kteří mají
duši sluníčkovou
a přátelství drží v dlaních...
vím - sny se plnit mohou ;o)))
29.08.2005 14:20:00 | Cecilka
Ahóój na dálku :o))
doufám, že vaše cestování
v posledních dnech splnilo všechna přání :o)
PS: kočkopes se druhý den za svítání
dobýval ke dveřím pokojíku pro pomazlení s naříkáním ;o)))
29.08.2005 13:55:00 | Cecilka