Obrázek ze světa
Na dně láhve od kořalky,
v samotách smutky leží.
Z popelníku s nedopalky
radost nevytěží.
Z falešných karet
spálené statky,
na hrobě baret,
plačící matky.
Minulost jako pád,
jenž nebyl zastaven,
buší nám do zad
a člověk ne a ne napraven.
Pro radost nelze pít,
jenom ožrat se z žalu,
není už o čem snít,
čekat na smrt v zmaru...
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, WAYWARD, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)