světlo
Anotace: ...jednou jsem ho viděl, ale jen na chvíli
Sbírka:
Déčko
můj hrob
bolestí naplněn
žízeň necítí
a ta tma
ta je všude
a pořád...
jen jednou
světlo, viděl jsem
- v jejích očích
... ale hned mi zas zmizelo
když...
teď tu ležím
sám
tma je mým světlem
a bolest touhou
tak tu ležím
a čekám
kdyby snad...
snad
jednou...
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: Iv, BArBArKO, labuť, Marfuša, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)