Smutný básník
..snad za sto let a nebo víc
přiklonil smutný básník k šípkovému keři líc
..jež za mnoho let
nikdy nevykvet
..jednu větévku pohladil
osamnělý lístek políbil
..země začala se chvět
když na větévce rašil květ
..z květu vynořívší se žena
k básníku láskou .... zahořela
Přečteno 259x
Tipy 10
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Zasr. romantik, efie, Vlk v rouše, NikitaNikaT., igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)