Jeden nejsou dva, nýbrž tři
Anotace: doufám, že mě chápete..:-(
MIluji Tě, ale stojím tu sama,
ruku mi dává jen zhrzelá dáma.
Stačí říct..dobrý de, madam..
A přes kolotoč do výčitek padám..
Teď neuvědomuji si, co ztrácím,
však s krásnými slovy do hry se vracím.
Duhu mám v dlaních, ale na duši šrám,
váhám.... nemám či mám?..
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Megalo'R
Komentáře (0)