Padnout...
Anotace: Psáno v kasárnách Bahno
Padly za vlast Českou,
s vidinou lepších dní,
perem, mečem, dýkou lesklou,
v labyrintu světa sní.
Jejich životní boj,
bledne v trpké hanbě,
korupce a pomluv roj,
topí oběti v bahně.
Sám národ český,
oprátku si navléká,
pro policistu pohled teskný,
morová rána se roztéká.
Položme si otázku,
proč ryjeme pusou v zemi,
v mentalitě jdeme pozpátku,
do smutné temné doby.
Komentáře (0)