Tak to jsem já....a mluí ze mě peklo
Anotace: Z titulku zcela jesné...není to pozitivní, nemá to být pozitivní...a není to psané z lásky.
Chorobou těžkou sténá,
nepozná slepě pravdu,
v srdci dráha hvězdná,
pálí tiše v ňadru.
Kulisa lží lásky,
s grimasou hlubokého zbožňování,
přes oči dvě černé pásky,
s touhou po milování.
Velké rozhodnutí mě dělí,
zmučit tě celou,
to rozhodnutí bolí,
zůstat navždy s tebou.
Přečteno 1104x
Tipy 2
Poslední tipující: Manon.H
Komentáře (0)