HOPSEMPUSU
Anotace: ...taková hra,kdo neměl zakličkované dva prsty,stačilo říct hopsempusu a on musel.
Vzpomínáš?
Seděli jsme
ty pololeže
sbíral jsem plody
ptačince
na brčko ostřince
náhrdelník
sledoval
potají
tvé dlouhé prsty
byl tam,
křížek hopsempusu.
Bylo horko
rozpaloval nás chlad
večerní rosy
nesmělé doteky
tak trochu šťouchání,
"ty jsi,víš?"
znělo z tvých úst
něžňounce
to se nedá zahrát
setkání
doprovod pohledů
koncert citů
tebou prosycená
vůně právě posečené
kopretiny
byl jsem omámen
uvnitř
chvějivé pocity
Samčí hlas
dral se k tobě
do konečků prstů
křížek tam nebyl
viděl jsem
...nevěděl
tak jsem tě pohladil
...
to bylo málo
dnes už to vím.
Přečteno 332x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, pejrak, Hannazka, drsnosrstej kokršpaněl, Iva Borecká, labuť, David., IvoMaria, Bíša, Čarokrásná dívka od vedle, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)