Jak spolu povídají andělé
To na obláčcích sněhových
- peříčka hebčí pohlazení
sedí si spolu andělé a rozmlouvají
- slova co sny proplouvají mezi nimi
a hvězdy ze slunečního třpytu
snáší se do očí zavřených úžasem.
Teplým, hebounkým obrázkem tak básníku vypověděli rým.
Když otevřel oči zahlédl rým kde možná i pršelo,
slzami ještě dýchala zem,
ale člověk vstal, znovuzrozen
povědět
o čem si andělé povídají
Přečteno 525x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, obyčejná
Komentáře (0)