Hledání
Anotace: ve štěstí i smutku...
Dnes pozabíjím city,
stáhnu se do ulity
svých osamělých večerů.
Stesk dere se mi na rty -
ta velkolepá párty
dětí
mých pokračovatelů!
Já žiju stovky životů
a končím mnohou smrtí,
počítám díry do plotů.
Ač blízcí - někdy krutí.
Jsem vytrvalec,
od mezníku k mezníku
hledám
svou cestu úniku.
Já chci žít život
jen jeden
ten svůj...
Mé podvědomí praví:
Tvá touha je tvůj osud!
A to si pamatuj!
...
(A z pokoje, kde to žije,
zní sladká melodie
In joy and sorrow my home´s in your arms...)
Přečteno 351x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, igniss, Noc17, 6thSun, el viento, Psavec, Melitelee
Komentáře (2)
Komentujících (2)