tunelem...
Anotace: k Ní...rychlostí skoro absolutní...
Skoro každý den
projíždím kamenným tunelem...
Skoro každý den
projíždím temným koridorem...
V té tmě...Bytí..
shazuji tíhy staletí...
Kde asi objevím se?
Kdy vymaním se?
Ze svého prokletí...
Každý den
probouzím se v jiné Době...
ale...
všechny plány...
staré krámy...
tajné svazky...
nové lásky...
Nosím v sobě...
Přečteno 274x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, Psavec, igniss, jedam, saigonek
Komentáře (2)
Komentujících (2)