Voňavé duše
První dojem klame
vždyť nevíš, co se stane
když oslovíš člověka
co předtím smát se bál
Tak podívej se na něj
řekni: "Nazdar pane,
pročpak tu sedíte
tak smuten a sám?"
Je přece tolik lidí
co zbytečně se stydí
přitom možná skrývají
poklad jako král
máš sice plno známých
přesto ti cosi chybí
něco co tě posune
o notný kus dál
Štěstí má povahu prchavou
tak přehoď vyhýbku prastarou
musíš v sobě objevit
co ti život dal
zamiř jistým krokem
za lidma s duší voňavou
začni žít svůj sen
co do teď se jen zdál
Přečteno 448x
Tipy 38
Poslední tipující: BARBYE, Sleepwalker, ziriant, PoeziGirl, sýc, Isobel, Elena Suchomel, Marfuša, Roger, ewon, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)