Raněni slepotou
přemýšlíme o hvězdách,
ale nikdy nepřipustíme
že by stačilo jen otevřít oči ...
Ztraceni v labyrintech sebeklamů
se od sebe vzdalujeme
pro neschopnost
pohledu
Pozvání do domu řádu,
výprodeje vychladlých dotyků
... a přání ...
Bude líp ...
12.06.2008 15:05:00 | HarryHH