Dávná vzpomínka odplula
Kde jsi ?
Nejsi...
Loni v barokním sále
do očí hleděl jsi mi stále
a viděl v nich nevinnou nahotu
a dnes nejsi tu...
jen miliony očí cizích
cizí hlas a cizí smích
hledám Tě v davu
otáčím hlavu
stahuji roletu
dnes už nejsi tu
i vzpomínka dávná
jak mořská vlna
odplula...
Přečteno 489x
Tipy 2
Poslední tipující: Dacryon Beata
Komentáře (3)
Komentujících (1)