...svět byl vždycky nějaký...ale pomněnky nacházím stále a nejsem sama...věřím...
28.05.2008 16:33:00 | Lota
veľmi krásne si to namaľoval
na tvári slzičky i úsmev mám,
v hrudi sladko-trpký srdca bôľ
28.05.2008 15:43:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Básně se někdy nevyvedou a jsou složité!Namísto textu vytváří obrazy které mají napomoci pochopení úvah,pro které se nedostává slov.Dělená dieta stejně,jako všechny ostatní jsou mi lhostejné!Použil jsem výraz a ne dietu(výraz proto,že mi známý lékař povídal o tom, jak tragicky může tato úžasná dieta postihnout zdraví, ale protože tomu nerozumím nemohu to popsat - princip problému spočívá snad v tom,že je zapotřebí jíst něco s něčím,abych náš organizmus dokázal přijmout určité minerální látky a vitamíny.Důsledkem této diety bývá to,že organizmus trpí pak nedostatkem obojího a následně pak kolapsem z jejich totálního vyčerpání). Jsem rád, že se líbily alespoň pomněky ;-)
28.5.2008 | Těšínský
Složitá mužská báseň :-) Co máš proti dělené stravě? Tohle je snad jediná dieta, kde se smí jíst všechno, jen ne najednou :-))
Ovšem - pomněnky - já ráda, jsou nádherné ve své skromnosti... a o tom vlastně závěr Tvé básně je :-)
28.5.2008 | Levandule
28.05.2008 14:22:00 | Těšínský