Tomu říkám nevyčerpatelná zásoba slov novopečeného
notora. Jen to neřekne dvakrát rychle za sebou.
Bude číst každej druhej řádek, pak se z toho poblije.
15.06.2008 16:46:00 | jehlaspichlas
Fajn.baví mě to. V závěru přeřek-není hydina ta jediná-sousta jsou mnohá i ta skrytá básní propletená výtečná-mňam!
11.06.2008 21:16:00 | s.e.n
Slovní zásobu máš teda pořádnou, člověk aby si skoro bral Slovník spisovné (i nespisovné) češtiny =OP Ale asi neumím číst víc takových básní po sobě, ztrácí pak pro mě kouzlo, takže si ty další radši nechám na jindy =O)
11.06.2008 15:18:00 | Elvien
Tvůj styl básní je tak originální.. Musím to číst pořád dokola a pokaždé v tom najdu něco nového.. Respekt ke tvojí zásobě slovíček ;)
28.05.2008 23:20:00 | Arakkis