Dekuju moc ale porad se tak nestalo...
co jednou odešlo už se nevrátí
člověk pak štěstí zatratí
nevěří že láska znovu přijde
a že slunce už nezajde
...
Ae stejne diky
06.05.2006 14:11:00 | seherzada
Já myslím, že milovat ještě budeš mockrát a jistě už se to od této básně stalo skutečností:-)
06.05.2006 08:35:00 | grázlík