Anotace: První báseň z nového bloku, který se zde po(s)tupně objeví v příštích dnech (snad). Dílo vzniklé v koprodukci Kaplan-Šatnářka. Jako obvykle budu rád za každej koment ...
Nazdar, jmenuji se... Kaplan... a se mnou... přišly... verše o hovně!!!
17.06.2008 13:57:00 | Kaplan02