Sestupuji z planety Jsem
Anotace: Jsem -jedinec mezi jedinci
Živote
vlníš se v obraze Fantazie
na hladinách stojatých vod
kreslí se kola.Já
vstupuji obrazu svému do stínu
Tenké, tenoučké jsou obzory jako doteky z mlh
ze tmy srdce vystupuje, hřejivé světlo
hebké jak kůže obnažuje myšlenky
Imagie světla se vplétá do těla
Živote!
v zrcadle obrazu jsem chtěla utéci
pře sebou, objevila jsem Sebe!
Komentáře (0)