Politická
Anotace: Taková totalitní
Vládne tady despota
Prý velká autorita
Jsme v totalitě
Střež se, ať neuvidí tě
Vše je sledováno
Večer, v noci i ráno
Nic a všechno se tu mísí
Ti nahoře a jejich nápisy
Ti mají vše
My dole už ani mše
Hranice neprůchodné
Člověk je jen kus lovné
Vše je rozvráceno
Utopie, vše už je ztraceno
Jen jedna šance zbývá
Není marná ta revoluce
Pár lidí na náměstí něco vzývá:
„My už nechceme vás více!“
Armáda však přijela
A na nás ostře vyjela
Co prý tu děláme
Jen pravdu hlásáme!
Teď jsem vězněm
Sedím společně s knězem
Komentáře (1)
Komentujících (1)