Ztrácíš se, vílo...
Vyrostla jsi ve vílu,
už nejsi malý dítě.
Prý, že nemáš na to sílu
živořit v realitě.
Ztrácíš se ve tmě,
dej pozor na pády!
Nesměj se,nejsou
to zbytečný obavy.
Pomáhej,bludičko,
zas lidem v nouzi.
Vždyť je z tebe troska,
co lítost vzbouzí.
Zlotřilá vílo,
prozři už prosím,
buď zase radostí,
co v srdci nosím.
Komentáře (0)