každé ráno
Každé ráno si,
koupím cigaretu,
cestou ze školy,
seberu psí známku,
z chodníku,
z bezedné kapsy,
krabičku sirek vytáhnu,
už to zase mezi námi hoří,
doutník mi tu voní,
zahrajeme si spolu na milence,
Romea a Julii,
co mezi nimi,
probudí se láska,
která je nesmrtelná.
Přečteno 291x
Tipy 10
Poslední tipující: jiljovský, saddova, Lota, Princezna.Smutněnka, Psavec, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)