Malíř a motýl
Anotace: pro "Kulishaka", který mě našel...
Na štafle malíři (umělce, podotýkám)
usedl motýl (únik, on utíkal...)
A obraz vybledl
malíř se zarazil-
pár minut meditoval.
Pak popad´ paletu
a barvy znovu vymaloval.
A motýl...
... se v těch barvách schoval.
Přečteno 409x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Noc17, WhiteSkull, Taog, hanele m., a_tao, Onqa, Aťan, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)