A potom zemřu
Chytím se noty
Šáhnu si na sen
Seberu hvězdu
Rozříznu vodu
A potom zemřu...
Na mracích skáču
Po lávě chodím
V krvi se koupu
Válkou se brodím
A potom zemřu...
I spatřím svůj osud
Jsem jako blázen
Koupím si blesky
A zemřu mrazem
A potom vstanu
...
A zemřu
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: Mango-Holka
Komentáře (1)
Komentujících (1)