Někdy....
*-Někdy se do ticha začnu hroutit-*
*-Někdy se můj svět začne od základů bortit-*
*-Někdy mám chuť do někoho hrotit-*
*-Někdy chci dobrý dílo splodit-*
*-Někdy s tebou chci koukat na hvězdy-*
*-Někdy je ve vzduchu kolem neštěstí-*
*-Někdy mě musíte sbírat ze sraček-*
*-Někdy se cítim jako hadrovej panáček-*
*-Někdy si připadám jako hloupá nána-*
*-Někdy bych tě chtěla líbat od večera do rána-*
*-Někdy,občas,jsem free a happy-*
*-Někdy mam v krvavym srdci po tobě stopy-*
*-Někdy nechápu,proč mi ubližuješ-*
*-Někdy náchapu,pro co vlastně žiješ-*
*-Někdy mě z těch sraček opravdu zvednete...
...a někdy se v nich po dlouhou dobu topim...
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, B.a.r.b.a.r, dva, Arakkis
Komentáře (2)
Komentujících (2)