Tygr a psí hlava
Anotace: měla jsem sen...
Slepá a hluchá byla jsem,
zůstala jen...nebezpečná
tygr v rouše anděla
dělám, co se nedělá
psům koušu hlavy
a všichni, kdo mne znali
neznají mne víc
se psí hlavou,
se srdcem tygra
bez hranic...
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiparo, melebele
Komentáře (2)
Komentujících (2)