Jsme rodina, jedno lidstvo
Anotace: Další má báseň proti politické a vládní scéně světa! Hlas probouzející se revoluce...
Čti, má rodino lidí, poznání
o pravdě v našem chování.
Ničíme na Zemi zdroje života,
a o její péči chybí ochota.
Bezohledně k sobě jednáme,
chceme změnu a jen čekáme.
Co budoucím ze Země zbude,
když se dál lid takto chovat bude?
Má rodino lidí, jen ty máš tu moc
vzít si sílu a jít na pomoc.
Jenom čekat na změnu nepostačí,
lhostejností lidu smrt si kráčí.
Proto prokaž lide lásku k životu,
změně systému dej svou ochotu.
Nelži si už že změna nejde,
lhářům ve vládách znič co půjde.
Pravda je, že zotročuje vláda.
Ukažme otroci takové vládě záda!
Komentáře (0)