Sen
Anotace: O svobodě, kterou asi nikdy nezažijeme...
Vzlétnout jako pták,
Byť ne vysoko,
Ale přec…
A svobodně žíti na nebi,
Jenž kvete krásou…
Být volná jako andělé…
Toť krásné přání,
Ba nereálné…
Ba jen sen,
Jen pouhé přání pouhé holky,
Co neví,
Jaké to je,
Když se splní sen…
To jest smutné,
Pouhé zklamání bodá jako tisíce nožů vražených do srdce…
Do bušícího srdce,
Jenž bije z posledních sil…
Do srdce,
Jenž dává sílu,
Dává naději,
Že přec další den bude krásnější…
Plný splněných přání…
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: jára spots
Komentáře (2)
Komentujících (2)