SEN...
dnes zdálo se mi,
celou noc,
o muži co byl moc,
zajímavý,
koluje v něm zvláštní krev,
kdo by to jen řek,
že je tak,
milý,
já poprvé ho potkala,
poprvé ho poznala,
mluvila jsem,
s ním,
však měnit bych já nechtěla,
i když duše strádala,
nestál za to,
být mým,
vždyť jsou to jen bláboly,
duše brzy přebolí,
tělo zůstane stát,
tam,
zůstanu v domku,
s růžovými poupaty,
zůstanu v koutě řvát,
tady,
pro svého syna budu žít,
pro svého muže budu bdít,
zůstanu navždy,
doma...
Komentáře (0)