Naše viny
Anotace: Už mi nebreč...Jsem zhnusená z falše.
Tak už mi nebreč do dlaní
Kdybys mě miloval
Byl bys teď tady
Tvá slova že lásce jsme oddaní
To jsou jen zástěrky
Pro moje vnady
Tak už mi nelži do očí
Nech si svou nevinnost
Pro jinou dámu
Mám dost těch tvých masek z klokočí
A nesnáším návraty…
…Po chladném ránu
Ref.
Do ráje nechodím
Jablka netrhám
z božského stromu
jsou prolezlá hříchem
Na řece žiju
V citovém povodí
A smývám své viny
Slzavým smíchem.
***
Přečteno 277x
Tipy 13
Poslední tipující: Faileen, Bíša, sýc, 6thSun, Elena Suchomel, Chašmodský, Flamy, Noc17, Psavec, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)