Anotace: ...věnováno nastávajícím maminkám...a mojí Katce...a ještě jednomu...no říkejme mu třeba miminek:o)))
Tvoje báseň je moc hezká.
A já nikdy své nenabízím,ale osmá zpět-je jako pro tebe stvořená. Přečti si ji,máš-li čas.
Jmenuje se:"Záznam z ultrazvuku."
11.06.2008 16:18:00 | s.e.n
Tome, to je tak Nádherný!!! Jste fakt skvělá dvojka, škoda, že vás neznáme osobně... Na pražský sraz asi nejedete, co...?
04.06.2008 07:30:00 | Levandule