Milostné zločiny

Milostné zločiny

Anotace: Taková...ehm, no posuďte sami.:-)

Omámen chutí sexu
vydávám se do pralesu,
tábořím tam v jedné díře
vzdychám u toho jako zvíře.
Laskám se s balónky dívčími
děláme spolu milostné zločiny.
Hýždě se houpou v rytmu klína
na to se přece nezapomíná.
Autor Tomáš Přidal, 31.05.2008
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel