Anotace: Pomáhá nám žít a bojovat.Silná víra pomůže přestát i velké trápení. Věřit znamená nepochybovat.
Ponechám, když naleznu ji snad
a učiním z ní Bibli, pokrm, šat;
víra, že nádech další bude
lepší než prvý a skrytý pod Osudem,
víru si ponechám, když v srdci najdu ji
víru si nechám a s ní i Naději.
A jediný, kdo ublížit mi může
já SAMA jenom budu,
tak volám po Osudu,
jakou mám se stát?
Promin, já jsem asi vypsala, to co mě zrovna dralo, i když jsem ti chtěla odpoědět.:)
09.06.2008 19:36:00 | Dilla