Když vítr fouká
Anotace: Hodně lidí Tě nepochopilo...Já se o to pokusil...MTR
Jako jeden z listů stromu
co nedokáže větru poručit,
je unášen od domu k domu,
cíl cesty,nic nemůže zaručit.
Pro Tebe ten vítr právě vane
a snas na místo Tě donese,
kde co přeješ si se stane,
namísto smutku,štěstí ať přinese.
Dnes se loučíme,Ty musíš jít,
ale v srdce zůstaneš mi dál,
snad najdeš někde klid
a nezapomeneš,jak rád jsem se s Tebou smál.
Ahoj Leni...
Přečteno 411x
Tipy 8
Poslední tipující: major.siorak, Vlk v rouše, pejrak, jedam, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Walentine
Komentáře (1)
Komentujících (1)