Za něco...
Jsi dívka v negližé
točící se na špičkách
.
.
.
s ranním tiskem
a s panákem rumu
tančíš
....
Nechceš se stát
jen beránkem
konzumu.
Poskakuješ
směješ ticho
brečís
a málo dýcháš...
Proplouváš odpadky
pahýly těl
věříš
...
pískáš pro úplatky
a cesty se ti klikatěj
Jen klid. Klid, prosím!
Tohle jen tak nezaspíš...
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Sunny, 6thSun, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)