Anotace: ...
...bych se divila, kdybych si právě zde, přečetla něco co mě obalamutí...ale jsem ráda, že Tě zase čtu :-)))
23.06.2008 15:52:00 | Lota
:-)..a šestý popadl bágl..peláší kams´do posledních hvozdů..hledájíc konec kruhu..žabí hrad..
..a zlomek času v kómatu..
04.06.2008 22:19:00 | isisleo
Nasycení?
Tlučeme na zavřené dveře
Podplácíme lhostejnost
Stojíme ve frontě
na předražené klíče
Minulost
nepasuje do zámků
Kupujeme lži
za cenu
pravdy
nosíme si je pak domů v taškách z plastu
ty vkládáme do odpadkových košů
otrávení
je vynášíme do popelnic…
Jen jednou v roce
uprostřed zimy
si vzpomeneme
na otevřené dveře
Stojíme na prahu
a bojíme se vstoupit
01.06.2008 14:14:00 | no