snad jednou..
Anotace: ještě to nejde:-(,ale ...:-)))
Chtěla bych psát barevně
přicházet k Vám
v dobré náladě
Černobílých veršů
bylo dosti
smutku,
tíhy i bolesti
Uvítala bych Vás raději
v ráji lásce
a dala novou naději..
Možná brzdí
mé sny uvnitř kulka
rána která zbyla
a srdce bije jenom půlka
Hůl nad sebou
špatně se láme,
nejtěžší bývá
odpustit sobě samé
Malé hříchy,
pozlátko
a trochu pýchy,
lži a zrada
tohle vážně
nemám ráda
Zametám já v sobě všechnu špínu
už roky
tvrdě platím
za svou vinu
Snad jednou to dokážu
z krásných barviček
natrhat Vám kytici
z mých šťastných básniček..
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: mononoke
Komentáře (1)
Komentujících (1)