Parková(ní)
Park
Tráva
Deka
Jahodová dřeň v kelímku
Chtivý jazyk
Žádná lžička
No co
Mám přece ruce
/dokonce obě/
Kousek od zmrzliny
Prarodiče
A jejich hádky
O praní kraťasů
-Dědeček tvrdí
že už nejsou 2 roky vyprané
ale prý se perou ob rok
-Babička ví své
žduchne do něj
až se oba zasmějí
Velké korále
Na dredech
Ve vysokých sedmikráskách
(M)račí oči
Hledí z nebe
-nechci vstát
Na borovici
Visí třešně
Které strkám
Do kapsy u kalhot
/aby mě nikdo neviděl/
Zbytek navlíkám
Na pecky
A cvrnkám
Místo kuliček
Do důlku
Uprostřed křizovatky
Horní ret
Na dolní
Cvakání zubů
JSEM TADY
Sama L(Edová kráLovna)
Hodíme si mincí
Na pannu nebo orla
Kdo je kdo
Snad uhodneš
A poznáš
Že ledová jsem
Jenom
Když mě vytáhneš
Z mrazícího
Ekologického
Boxu
Přečteno 294x
Tipy 19
Poslední tipující: Netty de Touvenell, Lukáš Rymeš, Someday, 6thSun, jitro, stmivani.na.lepsi.casy, Vlk v rouše, prostějanek, Psavec, Barunka=o), ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)