Sobecky o sobě
Bláznivou - já stávám se,
když utkví Tvá ruka na vlase !
mém !
Bázlivou - občas bývávám,
když stránku strachu probírám !
jménem tvým ..
Veselou? Ano umím být,
s pocitem štěstí odejít !
a vrátit se zpět ..
Věrnost - není mi cizá,
to spíše smělý optimista ..
je mi vzdálený ..
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Blázen? =), cevert, excited
Komentáře (1)
Komentujících (1)