Nic jiného
Marná snaha
najít něco
v rudých kapkách
které mi stejkají
po ruce
z kloubů rozbitých
v šíleném afektu
v touze zjistit
jestli dokážu
něco cítit...
žádná bolest
žádný pocit
žádná láska
ani nenávist
...
umím teď jen chtít
a brát si to...
... cos ve mě chtěl
najít?
... je mi líto,
žes to nenašel
a ještě dost ztratil...
... já vím,
žes to chtěl slyšet
i když žádnou lítost necítím,
... nehledám lásku
těžko hledat něco,
co ti nemůžu dát...
tak jsem si myslela,
že bude stačit jen
vzájemná úcta
k hrdosti druhého
... nic jiného pro mě
v současné době nemá význam.
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: Elena Suchomel
Komentáře (1)
Komentujících (1)