JSI !
Anotace: - Tvá slova . . . -
Sbírka:
Ztracenky
°
Hoře
pelyněk s šalvějí
rozkvetlý v duši
máš
Já rád vůni těch květů
(byť hořká je)
citím ji . . .
i slzu na tváři
Ano
- JSI SILNÁ . . . ! ! ! -
- JSI MATKA . . . ! -
tu mantru s Tebou křičím i já . . .
Co na tom
že možná neslyšíš . . .
Ale věz
. . . že nejsi sama
Cítíš ten vánek na své tváři . . . ?
°
Přečteno 347x
Tipy 21
Poslední tipující: ona, Lucie Teru, vapiti, Churry, Myrja, labuť, saddova, Romana Šamanka Ladyloba, Štěpina G, spare, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)