Když je Den dětí
vysypu z hlavy smetí...
rozbitá srdce se láskou slepí
stačí jen nebýt k druhým slepí...
Milován někým,
mít někoho rád...
to je to umění,
věčně být mlád...
02.06.2008 21:30:00 | enigman
Jak by asi vypadal svět bez dětí? To by byl smutný svět, hezké připomenutí...
01.06.2008 18:40:00 | zzlatý