Bez matky
°
Jdu s dětmi
Jeník napravo
Petruška na levé straně
Drží mě za ruce
a já
laskám jejich drobné dlaně
- Tatínku
proč létá brouček ? -
- A kde bydlí včelka ? -
Ukazuji na včelí domek
s řadou barevných okýnek
-A proč mají tak velký domek
když jsou tak malé? -
. . .
Jdeme tak spolu motýlí loukou
syn se mě zeptá . . .
- Vidíš . . . tam ten obláček? -
Pohlédneme nahoru k obloze
Vím co by chtěl vědět . . .
Ale vím také
že víc nebude se ptát . . .
Lehce mu stisknu drobnou ruku
a on se teskně pousměje . . .
°
Přečteno 391x
Tipy 27
Poslední tipující: Aka Kiss, mexx, Lucie Teru, 6thSun, ona, vapiti, Veru, Churry, Myrja, Noc17, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)