Ráno

Ráno

Anotace: prostě každodenní ranní rituál..

Za okny pomalu svítá
slunce s novým dnem se vítá
slastně se pod peřinou protáhnu
mám ráda tyhle jitra

Vstávám a zpod polštáře
vytáhnu odlesk své každodenní tváře
každý večer ji tam schovávám
pak po tmě skládám verše do diáře

Obleču se do všednosti
taktu, dravosti i nevinnosti
pokračuji líčením
nasadím úsměv koketnosti
z kabelky vytáhnu pár svých pochybností

Posnídám smutek, lásku, lži i štěstí
najím se tak do sytosti
držte prosím všichni pěsti
zas domov opouštím
- jen vykročit tou správnou nohou
Autor Ninala, 03.08.2005
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel