...
Prší, pod lampou tma není,
prší, ty krásná jako vždy...
Pojď, polibením
se s deštěm do moří rozutečem..
Sněží, pod lampou tma není,
sněží, ty krásná jako vždy...
Pojď, pohlazením
se s jarním sluncem v sněženky proměníme..
Žár, venku zima není,
Žár, ty krásná jako vždy...
Pojď, se sluncem zapadením
promilujem se v ranní kuropění..
Komentáře (1)
Komentujících (1)