Já také už dávno nemusím.Ale bývalo to stejné.
Malé rozcvičení také neškodí.
11.11.2008 12:26:00 | s.e.n
Brzičké ranní vstávání ... to je někdy mazec. Horší, když se zaspí ... ale kdo má pružnou, tak to mocka nevadí :o) ST! Pěkné dílko, ze života.
27.09.2008 21:11:00 | NikitaNikaT.
Ahojky, jde to:-) Co Ty? Taky jsem si říkala, že už jsi dlouho nic nenapsala, tak asi vše v pohodě a to jsem ráda. Jinak básničky píšu možná relativně neveselý, ale smutná zase tak úplně nejsem, neb dokud se zpívá, ještě se neumřelo...:-) Přeju hezký den a doufám, že se ozveš.
08.09.2008 06:47:00 | grázlík