Probuzení
Anotace: sladké probuzení
Probuzení
Pusinkou na rtíčky,
něžně Tě probudím.
Polibkem na čelo hnedka odpovím.
Až se probereš,
něžně se usměješ.
Potom Tě obejmu,
do ouška Ti šeptnu....,
že Tě velmi miluju.
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, huhu10
Komentáře (0)