"Punkerka"
Anotace: Těžký je život punkerů a punkerek... x))
Na světě je
spousta věcí,
který nedávaj
žádnej smysl.
*
Já patřim mezi ně.
*
Lacině prodávám
žlutý růže
v šedejch ulicích
našeho velkoměsta.
A přitom bych
tolik chtěla
VYČNÍVAT.
fakuju systém
/jenom ten svůj/
a dělám ze sebe
děsně drsnou borku
co sedí na rohu ulice
a hulí jednu za druhou.
Sem básnířka
z Trutnov - city
a chtěla bych bejt
i něco víc…
/nebudu/
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: MiaaWei, zAbUsH, WhiteSkull, Mango-Holka
Komentáře (2)
Komentujících (2)